badkamer

Een verstopt riool of een verstopte afvoer kan heel vervelend zijn. Toch overkomt het bijna iedereen weleens. Bij een verstopping kan het water niet meer wegstromen uit bijvoorbeeld uw gootsteen, douche of wastafel. In ernstige gevallen kan dit tot een overstroming en waterschade leiden. Schakel bij verstopping een professionele ontstoppingsdienst in.

Ontstoppingsdienst in Amsterdam

Bij verstopping Amsterdam kunt u terecht bij verschillende ontstoppingsdiensten. Optimaal Rioolservice is een van deze diensten en verleent deskundige ontstoppingsservice. Zij kunnen bij verstopping van riool of afvoer snel ter plaatse zijn. Zo bent u zo snel mogelijk van de overlast af. Optimaal Rioolservice levert diensten tegen voordelige tarieven, zowel overdag als in de avond of nacht.

Verstopping voorkomen

Zijn er dingen die u kunt doen om verstopping zoveel mogelijk te voorkomen? Jazeker. Gebruik ten eerste uw toilet en gootsteen niet als afvalbak. Gooi er geen etensresten en vloeibaar vet in. Voor hygiëneproducten gebruikt u de afvalbak. Verwijder regelmatig haar uit wasbakken, douche of bad. Haar is vaak een oorzaak van verstopping, ook omdat zich in het haar ander vuil verzamelt dat de afvoer kan blokkeren. Houd alle vormen van afvoer dus goed schoon en gebruik deze alleen waarvoor zij zijn bedoeld. Een goede tip is ook om regelmatig wat soda met heet water door de afvoer te spoelen. Dit houdt de afvoer van binnen schoon. Mocht er sprake zijn van een lichte verstopping, dan kunt u deze ook verhelpen met soda of een ander hiervoor bestemd schoonmaakmiddel.

Comments zijn uitgeschakeld.