Duurzaam en effectief desinfecteren

Desinfectie is een cruciaal onderdeel van hygiëne in diverse sectoren, van de gezondheidszorg tot de voedingsmiddelenindustrie. Watter biedt een innovatieve en duurzame oplossing met hun Watter Disinfection Solution (WDS). Dit desinfectiemiddel, geproduceerd op locatie, maakt gebruik van hypochlorigzuur (HOCl), een lichaamseigen stof die effectief is tegen bacteriën, virussen, schimmels en gisten.

Waarom kiezen voor Watter?

Watter onderscheidt zich door de productie van hun desinfectiemiddel op locatie, wat resulteert in minder transport, minder plastic afval en lagere CO2-uitstoot. HOCl is net zo effectief als traditionele desinfectiemiddelen, maar vereist aanzienlijk lagere concentraties, wat het veiliger maakt voor mens en dier. Bovendien staat het niet op de lijst van gevaarlijke stoffen, waardoor het gebruik administratieve voordelen heeft.

Brede toepassingen

  • Veehouderij: Desinfectie van drinkwater en vervanging van formaline voor klauwdesinfectie.
  • Procesindustrie: Desinfectie van proceswater, vervanging van chloordioxide en perazijnzuur.
  • Gezondheidszorg: Desinfectie van oppervlakken en medische instrumenten.
  • Landbouw: Effectief tegen schimmels en gisten zonder negatieve invloed op plantengroei.

Milieuvriendelijke en veilige desinfectie

HOCl wordt geproduceerd uit hernieuwbare bronnen zoals water, zout en elektriciteit. Door de lage benodigde concentraties blijft het middel veilig voor dagelijks gebruik zonder de noodzaak van beschermende uitrusting.

Watter biedt een effectieve, veilige en duurzame oplossing voor desinfectie in verschillende sectoren. Hun innovatieve gebruik van HOCl zorgt voor efficiënte desinfectie zonder de nadelen van traditionele chemische middelen. Voor meer informatie en om te ontdekken hoe Watter jouw desinfectiebehoeften kan vervullen, bezoek Watter.

Met Watter investeer je niet alleen in effectieve desinfectie, maar draag je ook bij aan een duurzamere en veiligere wereld.

Comments zijn uitgeschakeld.